اسرائیل،دومین صادرکننده فناوری سایبری در جهان
شرکتهای اسرائیلی در جهان، رتبه دوم را در میان ۱۵۰ شرکت امنیت سایبری برتر در اختیار دارند.
مجله پیشرو «Cybersecurity Ventures»، در زمینه امنیت سایبری اینترنتی، رتبه دوم را به شرکتهای اسرائیلی – با ۱۸ شرکت در اراضی اشغالی – اختصاص داد؛ در این لیست ایالات متحده با ۱۱۲ شرکت در رتبه نخست قرار دارد.
اگرچه، به گفته مجله مذکور، از بین ۳۸ شرکت بینالمللی موجود در فهرست، تقریباً نیمی از آنها در اراضی اشغالی شروع به کار کردهاند و درنتیجه اسرائیل دومین صادرکننده فناوری سایبری جهان محسوب میشود.
به گفته کارشناسان غربی، بخش امنیت سایبری اسرائیل در سالهای اخیر در بخشهای دولتی و عمومی با هدف مصون نگه داشتن شهروندان در برابر حملات سایبری بسیار موفق بوده است.
رژیم صهیونیستی از شرکتهای امنیت سایبری به شیوههای مختلف از جمله راهنمایی در مورد چالشهای آتی در این زمینه پشتیبانی میکند.
ییگال اونا (Yigal Unna)، مدیرکل اداره سایبری ملی اسرائیل (INCD) در نشسته فناوریهای پیشرفته «NexTech» در بئرشبع گفت:
هوش مصنوعی، قوانین بازی را تغییر داده است. فناوری جدید، میزان تهدیدهای جدید و سرعت مورد نیاز برای رفع آنها را افزایش میدهد. این امر شامل مقابله با افزایش سرعت حمله، تغییر قابلیتهای تهاجمی مانند اتوماسیون و قلمروهای مختلف جدید نیازمند به امنیت سایبری است.
اونا هشدار داد كه هوش مصنوعی به عنوان ابزاری مفید برای هكرها به آنها اجازه دور زدن حفاظت سایبری را میدهد. با این وجود، این فناوری از سوی شرکتهای امنیت سایبری برای تقویت حفاظت از خود با شناسایی سریعتر آسیبپذیریها مورد استفاده قرار میگیرد.
اسرائیل به عنوان یک رهبر جهانی در زمینه امنیت سایبری شناخته شده است و تقریباً ۲۵ درصد کل سرمایهگذاریهای جهانی در این حوزه در اراضی اشغالی انجام میشوند.
براساس گزارش منتشر شده شرکت داده «CB Insights» در نیویورک در ماه آوریل ۲۰۱۸، اسرائیل پس از آمریکا بیشترین معاملات سایبری در سطح بینالمللی را امضا کرده است.
رژیم صهیونیستی پروتکلهای امنیتی پیشرفتهای را تدوین کرده است؛ زیرا حملات سایبری روی این دولت در چند سال گذشته بصورت تصاعدی افزایش یافته و روزانه ۲ میلیون حمله روی زیرساختهای مهم صورت میگیرند.
مشارکت و همکاری میان ارتش، دولت، آموزش و پرورش و بخشهای خصوصی باعث ظهور اسرائیل به عنوان یکی از رهبران امنیت سایبری در جهان شده است؛ این همکاری شاید کمتر در جهان غرب مشاهده میشود.
دیدگاهتان را بنویسید