فروش اطلاعات کاربران اینترنتی
افشاگر برنامههای جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا میگوید که شرکتهای بزرگ اینترنتی مانند آمازون، گوگل و فیسبوک حجم گستردهای از اطلاعات کاربران را ذخیره و اقدام به فروش این اطلاعات میکنند.
«ادوارد اسنودن» درباره جاسوسی شرکتهای بزرگ اینترنتی از کاربران و فروش اطلاعات آنها هشدار داد.
اسنودن در مصاحبه با تلویزیون آلمان درباره این مطلب هشدار داده که «ابرشرکت»های اینترنتی مانند گوگل، آمازون و فیسبوک حجم بسیار گستردهای از اطلاعات درباره زندگی خصوصی کاربران را ذخیره کرده و با فروش این اطلاعات کسب درآمد میکنند.
ادوارد اسنودن سال ۲۰۱۳ اسناد گستردهای درباره جاسوسی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا از شهروندان آمریکایی و شنود مکالمات مقامات این کشور را از طریق ویکیکیکس منتشر کرد.
وی در پی این اقدام از آمریکا خارج شده و اکنون تحت تعقیب قرار دارد.
ادوارد اسنودن کارمند سابق بوز آلن همیلتون و پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی ایالات متحده آمریکا، پیشتر برای کامپیوترسازی دل و سازمان سیا نیز کار کرده بود.
هویت ادوارد اسنودن بنا بخواست خودش در ۹ ژوئن ۲۰۱۳ توسط روزنامه گاردین به عموم معرفی شد.
او چنین توضیح داد: ” من قصد ندارم هویت خودم را پنهان کنم زیرا میدانم که خطایی مرتکب نشدهام “.
او همچنین افزود، با معرفی خودش امید وار بود که مانع تعقیب و بازجویی همکارانش به منظور یافتن عامل نشت مدارک بشود. بنا به لورا پویترس که اولین فیلم مصاحبه اسنودن در هنگ کنگ را تهیه کردهاست؛
اسنودن در ابتدا مایل نبود که در مقابل دوربین ظاهر شود چون ” نمیخواست داستان در مورد شخص او باشد”. پویترس میگوید او اسنودن را متقاعد ساخت که توضیحاتش در فیلم پیرامون اهمیت ویژه مدارک ضروری است: ” نه فقط بدین دلیل که من میدانستم تفسیر و بیان رسانههای عادی قابل پیشبینی و محدود خواهند بود، بلکه حضور و توضیحات شخصی که میداند این فناوری (جاسوسی الکترونیکی) چگونه کار میکند، و حاضر است جانش را به خطر بیندازد تا مردم را مطلع سازد، شنیدن توضیحات مشروح و عمیق او تأثیری بیشتری بر مردم خواهد داشت، تا مدارک به خودی خود .”
دیدگاهتان را بنویسید